Wie
Gregory Brion

Gregory Brion (Antwerpen, 1985) behoort tot de derde generatie van het familiebedrijf Conti7, een maritieme holding.

Gregory Brion is gefascineerd door Japan en de Japanse cultuur. De Antwerpse ondernemer heeft al vele jaren gewerkt met bedrijven in Tokyo en zo kwam hij op het idee om ook een band te hebben met een lekker bier.

Hij is geïnspireerd door het begrip “zaibatsu”.  Dat is de Japanse term voor een groep bedrijven met verschillende specialisaties. Een groep bedrijven of  financiële conglomeraten in bezit van één familie.  Dat zijn bijvoorbeeld Mitsubishi, Mitsui, Sumitomo, Marubeni. En jawel, die hebben elk hun eigen bier.

Wanneer er in Japan na lange zakenvergaderingen tijd is voor ontspanning, is het belangrijk om het juiste bier uit te kiezen. Het is goed om te weten welk bier van welk bedrijf is. Het verkeerde bier drinken is niet verstandig.

Zijn oog viel op het jonge bier 888 Tripel Eight. Japanse grote merken gebruiken hun bier bij bedrijfsevenementen en als cadeau voor klanten. Uiteraard wil Grégory Brion van de Tripel Eight een groot merk maken.

Grégory Brion is getrouwd en vader van één dochter. Hij is sportief, hij speelt graag hockey, zowel op het ijs als op het veld. En hij overtreft zichzelf soms in en triatlon of zelfs een marathon.

Patrick Van Gompel

Patrick Van Gompel (Turnhout, °15 januari 1957) is al 41 jaar journalist. Sinds 1989 werkt hij voor VTM-Nieuws. Als oorlogsverslaggever heeft hij de meest gruwelijke dingen meegemaakt in o.m. Somalië, Israël, Congo, Rwanda, Libië, Irak, Koeweit, Oekraïne. Hij houdt zich bezig met buitenlandse actualiteit en de Belgische politiek. Hij heeft levenslang een warm hart voor boeken in het algemeen en strips in het bijzonder. Hij is helemaal weg van Bob Dylan en Bach. Zijn lievelingssteden zijn Rome, Parijs en Berlijn.
Een rijke tafel kan hem altijd bekoren, een goed glas wijn ook, lekker bier zéker. Patrick Van Gompel stond mee aan de wieg van het bier 888 Tripel Eight, het is één van zijn grootste passies. Hij wil met de Tripel Eight eerst België veroveren en dan de wereld.
Patrick Van Gompel heeft één vrouw, twee zonen, twee schoondochters en vier kleinkinderen om in te bijten. In zijn vrije tijd zit hij graag op de fiets of loopt hij rond met een verrekijker, op zoek naar vogels.
Zijn lijfspreuk is: “Never praise the day before night falls”.

Guillaume Dubucq

Guillaume Dubucq geboren te (Brugge, °23 juni 1987), maar heeft altijd in Knokke gewoond, waar hij zijn kleuterklasjes gedaan heeft. Zijn vader was van Brussel en zijn moeder is van Antwerpen. Een echte tweetalige dus.

Hij heeft veel steden en scholen gelopen (Brugge, Gent, De Haan, Ath, La Hulpe) om ten slotte zijn diploma humaniora te behalen. Hierna is hij zijn talen gaan studeren in o.a. Amerika (Boston), Malta en Spanje (Barcelona).

Guillaume Dubucq heeft het werkleven leren kennen in het verpakkingsbedrijf Cochepa in Casablanca, Marokko.

Terug in België is hij direct aan de slag begonnen in 2008 bij Skyline Europe in Brussel, één van de grootste Belgische  vastgoedontwikkelaars, waar hij sales manager is bij Skyline Renting.  Hij heeft daarvoor drie jaar vastgoedstudies gedaan.  Sinds 2012 is hij vennoot bij Skyline Renting, de beheerafdeling van Skyline Europe.

Guillaume Dubucq houdt van zaken doen én van het leven. Hij vindt hij de Tripel Eight buitengewoon lekker. Eigenlijk is dat het enige bier dat hij graag drinkt. Guillaume is een “carpe diem” iemand. Hij houdt van skiën, muziek, goede wijn en reizen. Alles wat hem adrenaline geeft is dik in orde.

Guillaume heeft drie jaar geleden de vrouw van zijn leven ontmoet. Ze wonen in Ukkel.