Wie
Patrick Van Gompel
PR & Persverantwoordelijke

Patrick Van Gompel (61) is 40 jaar journalist. Sinds 1989 werkt hij voor VTM-Nieuws. Als verslaggever is hij een man van vele oorlogen. Ook in de buurt van een fijn gedekte tafel, een glas goede wijn of een speciaal bier krijgt hij pretoogjes. Hij is altijd te vinden voor een bijzonder avontuur, zoals een bier op de markt brengen. Hij heeft mee aan de wieg gestaan van de François Grand Cru in 2017 en nu steekt hij veel energie in de Tripel888.
Van Gompel houdt van de journalistiek, correct Nederlands, boeken, strips, wijn, bier, Bob Dylan, fietsen en ijshockey. Je riskeert je leven als je hem pest met overbodige verkleinwoordjes. Vooral obertjes in restaurantjes moeten opletten.

François Huysmans
Initiatiefnemer

Passie voor bier en een carrière als maître sommelier en wijnadviseur samen met een geoefend smaakpallet, een getrainde neus en een echte gastronoom zo omschrijft François zichzelf. Hij gaat op zoek naar harmonie tussen drank en gerecht. De bierwereld is een nieuwe uitdaging.

Peter Larose
Ondernemer

Peter Larose (54) is geboren in Antwerpen. Hij is geboeid door de dynamiek tussen mens, goederen en vervoersmodi.  Hij heeft veel maritieme ervaring: stouwerij, expeditie, scheepsagentuur en shortsea.
Door het internationale karakter van het beroep heeft hij kennis gemaakt met uiteenlopende culturen. En daardoor is ook zijn interesse ontstaan voor het culinaire en de waardering die dat aspect verdient bij het zaken doen.
Peter Larose houdt van lekkere wijn, liefst uit Italië en Spanje. Hij is dan ook klant bij Britt en François van Wine World in Kontich.  Hij verdeelt zijn vrije tijd tussen familie, sport, muziek en lezen. En jawel, hij houdt ook van een lekker glas bier.

Conti7
Partner

Scheepvaartmaatschappij Conti7

Conti 7 is een maritieme holding. Het familiebedrijf is opgericht in 1923. Toen heette het nog Continental Lines. Die naam veranderde in 1998 in Conti7.
Het bedrijf is gespecialiseerd in scheepsactiviteiten (rederij, cargo- en scheepsoperator), logistiek (opslag en behandeling van goederen), agentuur (haven en cargo), trading (handel in verschillende producten).

 

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

- -